2008-11-19
 19:17:27

livet

this is the life, not. 

 Dom bra dagarna i mitt liv försvann när två personer som betydde väldigt mkt för mej flyttade ut ur mitt liv, på samma gång, under samma helg. Det tog hårt och jag har verkligen försökt att gå vidare, hitta nya meningsfulla saker/personer. Klart att jag har vänner och familj som betyder, men när två försvinner på samma gång, det går inte.

allt handlar om kärlek, så som jag sagt innan, alltid kärlek, Louise.
2008-11-17
 22:29:24

jobbigt

Nu har jag suttit här i några timmar för att försöka få ordning på bloggen, blir fan aldrig nöjd, är inte nöjd nu, men det får fan duga. Gjort säkert 5 olika headers...  Tror att jag gör en ny imon.. för nu orkar jag inte.

Idag måndagen den 17 november har jag inte gjort alls mkt. Vaknade runt halv 2, inte bra. Men jag är ledig idag, imon börjar praktiken. Ska praktisera på rehab, det ska bli intressant. Nu vet jag inte om jag orkar skriva mer, haha bra (Y) eller jag kan ju berätta om min roliga helg.

Helgen va superbra! På fredagen hade jag o Cissi bag in da box-kväll här, as trevligt! Sen träffade vi killarna inne i stan, blev inte riktigt va vi hade tänkt oss, men en superbra fredag blev det iaf. Lördagen va nog ännu bättre då vi körde lekar hos Holmisarna ;). Jag o Cissi vann på Pilkastningen, vi va tydligen skit bra det! Sen lekte vi "måla bästa kossan" tyvärr vann killarna på det, fast min bild o Cissi bild va totalt bäst. Sen körde vi sätta svansen på grisen! Självfallet vann jag o Cissi! Både jag o Cissi va as nära, Fredrik satte svansen på magen dock va Johan rätt nära men inte lika nära som vi ;) haha! Sista leken vi körde va frågesport, skit knasiga frågor va det så vi förlorade :( haha! Så allt blev oavgjort för vi orkade inte leka mer sen, så då la vi oss o lyssna på bra musik! Myspys! På söndagen sov jag länge för jag kom nämligen hem halv 6, skulle varit hemma 20 över 4 men den jävla kuk bussen va 1 h sen. Och jag kunde inte somna när jag väl kommit hem så jag gjorde o'boy o kollade på simpson :) Resten av söndagen är inte intressant.



Alltid Kärlek, Louise.

2008-11-03
 21:23:36

:(

dagen har varit ganska så bra. (Y)
men vi har alldeles för mkt i skolan, förstår inte hur vi ska klara av det här. Men det är väl bara att bita ihop o göra det. Det måste funka, 16.5 minst.

Jag hade en kanin.... sen hade jag två, sen dog den första.. sen va det bara den andra kvar, Sotis, men nu har sotis en familj med Doolis, de har två bebisar som är 1 månad och så hade de bebisar som va 3 dagar, men de har dött. Mamma tror att Doolis ätit nåt giftigt och de fått det i sig..

vila i frid kaninbebisar. <3
 
always love, L.
2008-11-02
 21:12:04

Helgen

Fredagen spenderades med Jessie o hans vänner på the oak. Det va en hyffsat trevlig kväll. Dansade en del men inte så mkt, va inte på humör för dans. Bussen hem va ganska intressant. Jag hade köpt en cola o pommes med ketchup för att jag va hungrig, träffade Andreas o Sebbe på bussen. Satte mej brevid A o snackade lite. Efter en stund märker jag att personen framför oss är otroligt jobbig, jag ber han att hålla käften då vill han smaka på min mat :O och fortsätter tjata. Det va sjukt jobbigt, sen börjar han snacka med en man på bussen som tydligen va gay, för att han äter på den tjatiga killens finger :O haha. Det va den absolut knäppaste bussresan jag varit med om.

Lördagen gjorde jag inte så mkt... Fixade mej lite och åkte in till stan och träffade Cissi o Fredrik, vi skulle gå till donken för att bara ha lite trevligt. Men när vi är på väg mot donken så ser vi ett gäng utklädda typer som har något slags uppträdande, haha. Också väldigt sjukt.. men superkul :D

Söndag, sov länge, skönt. Så idag har jag inte gjort så väldans mkt, bara vilat o myst. Imon är det skola igen, men om 2 veckor har vi praktik, hoppas man får en bra placering.

alltid kärlek, Louise