2008-07-14
 21:03:07

underbart

Min dag har varit så tråkig, det finns inget att berätta om den.

Men imon ska jag riktigt skoj med Alex. Vi ska leka med alkohol, det är en av våra bästa vänner. Kommer bli en mycket trevlig dag, kommer nog komma upp en del trevliga bilder från denna dag också.

Den 22/7 åker jag, mamma o Sara till sunny beach i bulgarien! Sola, bada, supa! Kommer bli en mycket underbar vecka, LÄNGTAR!

I will miss you J! <3



alltid kärlek, Louise.

2008-07-14
 17:04:19

fånga dagen?

Det är väldigt svårt, man tänker nästan alltid framåt eller bakåt i tiden. Jag försöker att leva i nuet men ofta för tankarna mej framåt. Men när tiden som man tänkt på så länge väl kommer då finns det nya saker framför en som man tänker på. Det blir lätt att man lever i sin tanke och det är ju inte säkert att framtiden blir så som man tänkt sig. Då har man missat massor som fanns i nuet.

alltid kärlek, Louise.
2008-07-14
 16:04:57

rosa?

Idag har jag Louise Fors skaffat blogg. Jag tänkte att det kunde vara skönt att få skriva några meninglösa rader för att sen gå tillbaka och läsa dem när de betyder något.

Idag har jag inte gjort så himla mycket, jag vaknade kl 9 av att mobilen pep, gick upp, tog på mej kläder, åt frullost, borstade tänder och gick till söta tandläkaren. Allt va helt bra.

När jag kom satte jag med vid datorn, chattade med några sötnosar på msn. Sen hade jag så tråkig, läste lite bloggar o då bestämde jag med för att också börja skriva blogg, ska försöka få Sara att börja blogga också. Skulle vara trevligt sötnos. Nu har jag suttit här i säkert 2 h för att fixa designen. Blev hyffsat nöjd, men jag förstår inte hur man ändrar rubrik texten till svart, jag vill inte ha rosa.

Jag vet inte vad som händer resten av dagen, det får helt enkelt bli en överraskning!


alltid kärlek, Louise.